Palautus

Palautus 

Palautusaika on 14 vuorokautta tuotteen vastaanottohetkestä, jos palautusaika ylittyy emme valitettavasti voi vastaanottaa palautustanne.

Palautuksen vastaanottaminen edellyttää että tuote on käyttämätön ja samanlaisessa kunnossa kun vastaanottohetkellä ja tuotteen on oltava myös alkuperäisessä pakkauksessa.

Lahjakortteja ei voi palauttaa.


Palautuksen suorittamiseksi tarvitsemme tiedot tilauksesta tai ostoskuitti. Älä palauta tuotetta valmistajalle.


Tietyissä tilanteissa hyväksymme palautukset vain osittain, kuten tuote ei ole alkuperäisessä pakkauksessa tai toimituksesta puutuu osia tai tuote on vaurioitunut tai syystä joka ei johdu virheistämme.

Palautukset 

Kun palautuksesi on vastaanotettu lähetämme sinulle sähköpostia, joka ilmoittaa sinulle että olemme vastaanottaneet palautetun tuotteen. Ilmoitamme sinulle myös palautuksesi hyväksymisestä tai hylkäämisestä. Jos palautus hyväksytään hyvitys käsitellään ja maksu palautetaan automaattisesti luottokortillesi tai alkuperäiselle maksutavalle tietyn ajan kuluessa.

Myöhästyneet tai puuttuvat palautukset 

Jos et ole vielä saanut hyvitystä tarkista ensin pankkitilisi uudelleen, huomioithan myös että voi kestää muutama päivä ennen kuin hyvitys näkyy tililläsi, voit myös olla yhteydessä pankkiisi, jos teit nämä kaikki eikä hyvitystä vieläkään ole tullut ole meihin yhteydessä osoitteella 

sari.annola@gmail.com

Myytävät tuotteet

Ainostaan normaalihintaiset tuotteet voidaan palauttaa, alennetut tuotteet eivät kuulu palautettavien tuotteiden piiriin.

Vaihdot

Korvaamme tuotteet vain jos ne ovat viallisia ja syystä joka johtuu virheestämme, jos haluat vaihtaa tuoteen samanlaiseen otathan yhteyttä sähköpostilla sari.annola@gmail.com tai lähetä tuote osoitteeseen:

Kankaanpään Pala ja Nauha

Torikatu 6

38700 Kankaanpää


Palautettavan tuotteen lähetys

Lähetä palautettava tuote osoitteeseen:

Kankaanpään Pala ja Nauha

Torikatu 6

38700 Kankaanpää

Toimituskuluja ei palauteta, jos hyväksymme palautuksen hyvitämme palautuksen toimituskulut samassa yhteydessä.