Käyttöehdot

YLEISKATSAUS

Tätä verkkosivustoa ylläpitää palajanauha. Koko sivuston sisällä termit "me" ja "meidän" viittaavat palaanjanauhaan . Palajanauha tarjoaa tämän verkkosivuston joka sisältää kaikki tiedot, työkalut ja palvelut  jotka tällä sivustolla on saatavan sinulle, käyttäjälle, sillä ehdolla , että hyväksyt kaikki täällä mainitut ehdot, käytännöt  ja ilmoitukset.


Vierailemalla sivustollamme tai tilaamalla meiltä tuotteita sitoudut noudattamaan kaikkia ehtoja jotka on mainittu tällä sivustolla .


Kauppaamme isännöi Shopify Inc.- yritys. He tarjoavat meille verkkokaupan verkkoalustan,  jonka avulla voimme myydä tuotteita ja palveluita sinulla. 

OSA 1  VERKKOKAUPAN EHDOT

Käyttämällä verkkokauppaamme ohjeiden mukaisesti.

Käyttäjä sitoutuu antamaan oikeellista tietoa verkkokaupassamme ja hyväksyy tilaus- ja toimitusehtomme

Käyttäjä vastaa Palajanauhan ja yhteistyökumppaneiden tekijänoikeuksilla suojatun materiaalin mahdollisesta luvattomasta käytöstä.

Kaikki verkkokaupan kuvat ja tekstit ovat Palajanauhan omaisuutta ja niiden luvaton kopiointi on kielletty.

 


OSA 2 HINTOJEN MUUTTAMINEN

Tuotteidemme hintoja voidaan muuttaa ilman erillistä ilmoitusta.  


OSA 3  TUOTTEET TAI PALVELUT

Tietyt tuotteet tai palvelut voivat olla saatavana yksinomaan   verkossa verkkosivuston kautta. Näitä tuotteita tai palveluita voi olla rajoitettu määrä ja ne voidaan palauttaa tai vaihtaa vain palautuskäytäntömme mukaisesti. Olemme pyrkineet  näyttämään mahdollisimman tarkasti  tuotteidemme värit ja kuvat jotka näkyvät kaupassa. 

 

OSA 4  TILIN TARKASTUS JA TILITIEDOT

Jos sama henkilö usein peruu tai palauttaa tuotteensa pidätämme oikeuden rajoittaa ja peruuttaa tilauksia tällaisissa tapauksissa. Pidätämme oikeuden perua tilaus muistakin syistä jos näemme sen tarpeelliseksi.  Jos jostain syystä perumme tilauksen otamme sinuun yhteyttä sivustolle ilmoittamillasi yhteystiedoillasi. 

Luethan myös tarkasti palautuskäytäntömme. 


OSA 5 HENKILÖTIEDOT

Henkilökohtaisten tietojen lähettämistä kaupan kautta säätelee tietosuojakäytäntömme.
 


partners@woolman.io.